Aften menukort
Aften åbent tirsdag til Lørdag fra 17:00, køkkenet lukker kl. 20:00
Dagens ret
Tirsdag: Stegt flæsk
kr. 189,-
m/ persille sovs - ad libitum og hvide kartofler
Roast pork and parsley sauce - ad libitum w/white potatoes
Schweinebraten und Petersiliensauce - ad libitum m/weißen kartoffeln
Onsdag: Planke Hakkebøf omkranset af mos
kr. 179,-
Plank steak hamburger surrounded by mashed potatoes and salad
Plankensteak Hamburger, umgeben von Kartoffelpüree und Salat
Torsdag: Moules Frites m/fritter og dip
kr. 185,-
Moules Frites w/ fries and dip
Moules Frites m/ Pommes und Dip
Fredag: Wienerschnitzel
kr. 225,-
m/dreng, pomme saute og dampede ærter
Wienerschnitzel w/boy, pomme saute and steamed peas
Wienerschnitzel m/junge mit pommes frites und gedünsteten erbsen
Lørdag: Roasted Nights
kr. 285,-
m/hasselbagte kartofler, sovs og garniture (min. 2 personer)
Roasted Nights w/hazelnut baked potatoes, sauce and garnish (min. 2 pers.)
Gebratene Nights m/Haselnuss-Backkartoffeln, Sauce und Beilage (min. 2 Pers.)
Forret
Tarteletter
kr. 35,-
m/ høns i asparges og sprød kyllinge skind
Chicken and asparagus tartlets / Törtchen m/Huhn und Spargel
Rejecocktail m/grønlandske rejer
kr. 125,-
Prawn cocktail w/Greenlandic prawns
Krabbencocktail m/grönländischen Krabben
Kroketter med Confit de Canard m/dyppelse
kr. 99,-
Croquettes with Confit de Canard w/dipping sauce
Kroketten mit Confit de Canard m/Dip-Sauce
Tartar m/sylt, creme og knas
kr. 135,-
Tartar w/ pickled, cream and Crunch
Tatar m/ Gurken, Sahne und Crunch
Hvide asparges m/creme, æg og rejer
kr. 115,-
White asparagus w/cream, eggs and prawns
Weißer Spargel m/Sahne, Eier und Krabben
Hovedret
Kokkens egen Cog au vin - BLANC
kr. 199,-
Chef's own Cog au vin
Kocheigenes Cog au vin
Helstegt rødspætte m/persillesovs og kartofler
kr. 249,-
Roasted plaice w/ parsley sauce and potatoes
Gebratene Scholle m/ Petersiliensauce und Kartoffeln
Postens Mørbradgryde
kr. 179,-
m/ris og chutney
Postens Sirloin stew w/rice and chutney
Postens Lendenbraten m/Reis und Chutney
Risotto
kr. 179,-
m/årstidens grønt (vegetarisk)
Risotto w/seasonal vegetables (vegetarian)
Risotto m/saisonalem gemüse (vegetarisch)
Entrecote
kr. 269,-
Med garniture og løg
Vælg ml. bearnaise og rødvins sovs
Entrecote w/Garnish and onions
Choose between bearnaise and red wine sauce
Entrecote m/Garnierung und Zwiebeln
Wählen Sie zwischen Bearnaise und Rotweinsauce
Kalvelever
kr. 182,-
m/bløde løg, kartofler, surt og sovs 182,-
Calf's liver w/potatoes, mushroom sauce and garnish
Kalbsleber m/Kartoffeln, Pilzsauce und Beilage
Krydret nakkekotelet m/urtemos og let salat
kr. 179,-
Spicy neck chop w/herb mash and light salad
Pikantes Nackenkotelett mit Kräuterpüree und leichtem Salat
Dessert
Bananasplit
kr. 95,-
m/vaniljeis, flødeskum og frugt
Banana split w/vanilla ice cream w/whipped cream and fruit
Bananensplit m/vanilleeis, Schlagsahne und frucht
Kokkens trifli trylleri
kr. 125,-
m/creme og bær
Chef's trifle magic w/cream and berries
Trifle-Zauber des Chefs m/sahne und Beeren
Bornholmer is
kr. 95,-
m/3 forskellige slags is
Bornholm ice cream w/3 different kinds of ice cream
Bornholmer Eis m/3 verschiedenen eissorten
Camembert Frites
kr. 89,-
med ristet rugbrød, solbær og æble
w/toasted rye bread w/blackcurrant and apple
m/getoastetem Roggenbrot m/ schwarzer Johannisbeere und Apfel
Passionsfrugt panna cotta m/skum
kr. 89,-