Aften menukort
Aften åbent tirsdag til Lørdag fra 17:00, køkkenet lukker kl. 20:00
Dagens ret
Tirsdag: Stegt flæsk
kr. 189,-
m/ persille sovs - ad libitum og hvide kartofler
Roast pork and parsley sauce - ad libitum w/white potatoes
Schweinebraten und Petersiliensauce - ad libitum m/weißen kartoffeln
Onsdag: Kalvelever med bløde løg
182,-
kartofler, surt og sovs
Calf's liver w/potatoes, mushroom sauce and garnish
Kalbsleber m/Kartoffeln, Pilzsauce und Beilage.
Torsdag: Plankebøf omkranset af kartoffelmos
179,-
Plank steak
hamburger surrounded by mashed potatoes and salad
Plankensteak
Hamburger, umgeben von Kartoffelpüree und Salat
Fredag: Wienerschnitzel
kr. 225,-
m/dreng, pomme saute og dampede ærter
Wienerschnitzel w/boy, pomme saute and steamed peas
Wienerschnitzel m/junge mit pommes frites und gedünsteten erbsen
Lørdag: Roasted Nights
kr. 285,-
m/hasselbagte kartofler, sovs og garniture (min. 2 personer)
Roasted Nights w/hazelnut baked potatoes, sauce and garnish (min. 2 pers.)
Gebratene Nights m/Haselnuss-Backkartoffeln, Sauce und Beilage (min. 2 Pers.)
Forret
Tarteletter
kr. 35,-
m/ høns i asparges og sprød kyllinge skind
Chicken and asparagus tartlets / Törtchen m/Huhn und Spargel
Kroketter med Confit de Canard m/dyppelse
kr. 99,-
Croquettes with Confit de Canard w/dipping sauce
Kroketten mit Confit de Canard m/Dip-Sauce
Tatar bits af oksemørbrad
kr. 135,-
Beef tenderloin tartare bits / Tartarstücke vom Rinderfilet
Rejecocktail med grøndlandske rejer
kr. 125,-
Prawn cocktail w/Greenlandic prawns
Krabbencocktail m/Grönländischen krabben
Hovedret
Gratineret fisk m/kål, kartofler og rygeost skum
kr. 229,-
Fish au gratin w/Garnisch and potatoes w/smoked cheese foam
Überbackener Fisch m/Kraut und Kartoffeln m/geräucherter Käseschaum
Postens Mørbradgryde
kr. 179,-
m/ris og chutney
Postens Sirloin stew w/rice and chutney
Postens Lendenbraten m/Reis und Chutney
Risotto
kr. 179,-
m/årstidens grønt (vegetarisk)
Risotto w/seasonal vegetables (vegetarian)
Risotto m/saisonalem gemüse (vegetarisch)
Entrecote
kr. 269,-
Med garniture og løg
Vælg ml. bearnaise og rødvins sovs
Entrecote w/Garnish and onions
Choose between bearnaise and red wine sauce
Entrecote m/Garnierung und Zwiebeln
Wählen Sie zwischen Bearnaise und Rotweinsauce
Dessert
Bananasplit
kr. 95,-
m/vaniljeis, flødeskum og frugt
Banana split w/vanilla ice cream w/whipped cream and fruit
Bananensplit m/vanilleeis, Schlagsahne und frucht
Kokkens trifli trylleri
kr. 125,-
m/creme og bær
Chef's trifle magic w/cream and berries
Trifle-Zauber des Chefs m/sahne und Beeren
Bornholmer is
kr. 95,-