Aften menukort

Aften åbent tirsdag til Lørdag fra 17:00, køkkenet lukker kl. 20:00

Dagens ret

Tirsdag: Stegt flæsk
kr. 189,-

m/ persille sovs - ad libitum og hvide kartofler

Roast pork and parsley sauce - ad libitum w/white potatoes

Schweinebraten und Petersiliensauce - ad libitum m/weißen kartoffeln

Onsdag: Fyldt svindemørbrad
kr. 199,-

m/kartoffelsalat og tomatsalat

Stuffed pork tenderloin w/potato salad and tomato salad

Gefülltes Schweinefilet m/Kartoffelsalat und Tomatensalat

Torsdag: Kogt Torsk
kr. 225,-

m/senneps sovs og glaserede rødbeder

Boiled cod w/mustard sauce and glazed beetroot

Gekochter Kabeljau m/Senfsauce und glasierter Roter Bete

Fredag: Wienerschnitzel
kr. 225,-

m/dreng, pomme saute og dampede ærter

Wienerschnitzel w/boy, pomme saute and steamed peas

Wienerschnitzel m/junge mit pommes frites und gedünsteten erbsen

Lørdag: Roasted Nights
kr. 264,-

m/hasselbagte kartofler, sovs og garniture (min. 2 personer)

Roasted Nights w/hazelnut baked potatoes, sauce and garnish (min. 2 pers.)

Gebratene Nights m/Haselnuss-Backkartoffeln, Sauce und Beilage (min. 2 Pers.)

Forret

Lakse mousse
kr. 129,-

m/dild og brød

Salmon mousse / Lachsmousse

Tarteletter
kr. 35,-

m/ høns i asparges og sprød kyllinge skind

Chicken and asparagus tartlets / Törtchen m/Huhn und Spargel

Carpaccio
kr. 125,-

m/ristede pinjekerner, brunetsmør vinagrete og revet parmasan

w/roasted pine nuts, brunet butter vinagrete and grated parmasan

m/gerösteten Pinienkernen, Brünette-Butter-Vinagrete, geriebenem Parmasan

Tatar bits af oksemørbrad
kr. 118,-

Beef tenderloin tartare bits / Tartarstücke vom Rinderfilet

Rejecocktail
kr. 115,-

m/grønlandske rejer

Prawn cocktail w/reenlandic prawns

Krabbencocktail m/grönländischen Krabben

Hovedret

Gratineret fisk
kr. 225,-

m/hummer sauce, kartofler og salat

Fish au gratin w/ lobster sauce, potatoes and salad

Überbackener Fisch m/Hummersauce, Kartoffeln und Salat

Blåmuslinger
kr. 75,- / 125,-

m/cremefraiche og urter

Mussels w/ crème fraîche and herbs

Muscheln m/ Crème fraîche und Kräutern

Postens Mørbradgryde
kr. 179,-

m/ris og chutney

Postens Sirloin stew w/rice and chutney

Postens Lendenbraten m/Reis und Chutney

Kylling ballotine
kr. 195,-

m/garniture, kartofler og sovs

Chicken ballotine w/ garnish, potatoes and gravy

Hühnerballotine m/ Spargelbeilage, Kartoffeln und Soße

Risotto
kr. 179,-

m/årstidens grønt (vegetarisk)

Risotto w/seasonal vegetables (vegetarian)

Risotto m/ saisonalem gemüse (vegetarisch)

Entrecote
kr. 269,-

m/løg, stegte kartofler, peber eller whiskey sovs

Entrecote w/ soft onions, roast potatoes, pepper or Whiskey sauce

Entrecote m/ weichen Zwiebeln, Bratkartoffeln, Pfeffer oder Whiskey Soße

Kalvelever
kr. 182,-

m/bløde løg, kartofler, surt og sovs

Calf's liver w/potatoes, mushroom sauce and garnish

Kalbsleber m/Kartoffeln, Pilzsauce und Beilage.

Dessert

Bananasplit
kr. 95,-

m/vaniljeis, flødeskum og frugt

Banana split w/vanilla ice cream w/whipped cream and fruit

Bananensplit m/vanilleeis, Schlagsahne und frucht

Kokkens trifli trylleri
kr. 115,-

m/creme og bær

Chef's trifle magic w/cream and berries

Trifle-Zauber des Chefs m/sahne und Beeren

Bornholmer is
kr. 89,-

m/3 forskellige slags is

Bornholm ice cream w/3 different kinds of ice cream

Bornholmer Eis m/3 verschiedenen eissorten

”Brownie”
kr. 179,-

m/ vanilje is og bær

”Brownie w/Vanilla ice and berries

”Brownie” m/vanilleeis und beeren

Blåbær Romanoff
kr. 99,-

m/vaniljecreme

Ikke for børn/ Not for children / Nicht für Kinder

Blueberry Romanoff w/ vanilla cream

Blaubeer-Romanoff m/ vanille-creme

Frokost menukort

Aften menukort

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Forsæt med at handle
0