Aften menukort

Aften åbent tirsdag til Lørdag fra 17:00, køkkenet lukker kl. 20:00

Dagens ret

Tirsdag: Stegt flæsk
kr. 189,-

m/ persille sovs - ad libitum og hvide kartofler

Roast pork and parsley sauce - ad libitum w/white potatoes

Schweinebraten und Petersiliensauce - ad libitum m/weißen kartoffeln

Onsdag: Planke Hakkebøf omkranset af mos
kr. 179,-

Plank steak hamburger surrounded by mashed potatoes and salad

Plankensteak Hamburger, umgeben von Kartoffelpüree und Salat

Torsdag: Moules Frites m/fritter og dip
kr. 185,-

Moules Frites w/ fries and dip

Moules Frites m/ Pommes und Dip

Fredag: Wienerschnitzel
kr. 225,-

m/dreng, pomme saute og dampede ærter

Wienerschnitzel w/boy, pomme saute and steamed peas

Wienerschnitzel m/junge mit pommes frites und gedünsteten erbsen

Lørdag: Roasted Nights
kr. 285,-

m/hasselbagte kartofler, sovs og garniture (min. 2 personer)

Roasted Nights w/hazelnut baked potatoes, sauce and garnish (min. 2 pers.)

Gebratene Nights m/Haselnuss-Backkartoffeln, Sauce und Beilage (min. 2 Pers.)

Forret

Tarteletter
kr. 35,-

m/ høns i asparges og sprød kyllinge skind

Chicken and asparagus tartlets / Törtchen m/Huhn und Spargel

Rejecocktail m/grønlandske rejer
kr. 125,-

Prawn cocktail w/Greenlandic prawns

Krabbencocktail m/grönländischen Krabben

Kroketter med Confit de Canard m/dyppelse
kr. 99,-

Croquettes with Confit de Canard w/dipping sauce

Kroketten mit Confit de Canard m/Dip-Sauce

Tartar m/sylt, creme og knas
kr. 135,-

Tartar w/ pickled, cream and Crunch

Tatar m/ Gurken, Sahne und Crunch

Hvide asparges m/creme, æg og rejer
kr. 115,-

White asparagus w/cream, eggs and prawns

Weißer Spargel m/Sahne, Eier und Krabben

Hovedret

Kokkens egen Cog au vin - BLANC
kr. 199,-

Chef's own Cog au vin

Kocheigenes Cog au vin

Helstegt rødspætte m/persillesovs og kartofler
kr. 249,-

Roasted plaice w/ parsley sauce and potatoes

Gebratene Scholle m/ Petersiliensauce und Kartoffeln

Postens Mørbradgryde
kr. 179,-

m/ris og chutney

Postens Sirloin stew w/rice and chutney

Postens Lendenbraten m/Reis und Chutney

Risotto
kr. 179,-

m/årstidens grønt (vegetarisk)

Risotto w/seasonal vegetables (vegetarian)

Risotto m/saisonalem gemüse (vegetarisch)

Entrecote
kr. 269,-

Med garniture og løg

Vælg ml. bearnaise og rødvins sovs

Entrecote w/Garnish and onions
Choose between bearnaise and red wine sauce

Entrecote m/Garnierung und Zwiebeln
Wählen Sie zwischen Bearnaise und Rotweinsauce

Kalvelever
kr. 182,-

m/bløde løg, kartofler, surt og sovs 182,-

Calf's liver w/potatoes, mushroom sauce and garnish

Kalbsleber m/Kartoffeln, Pilzsauce und Beilage

Krydret nakkekotelet m/urtemos og let salat
kr. 179,-

Spicy neck chop w/herb mash and light salad

Pikantes Nackenkotelett mit Kräuterpüree und leichtem Salat

Dessert

Bananasplit
kr. 95,-

m/vaniljeis, flødeskum og frugt

Banana split w/vanilla ice cream w/whipped cream and fruit

Bananensplit m/vanilleeis, Schlagsahne und frucht

Kokkens trifli trylleri
kr. 125,-

m/creme og bær

Chef's trifle magic w/cream and berries

Trifle-Zauber des Chefs m/sahne und Beeren

Bornholmer is
kr. 95,-

m/3 forskellige slags is

Bornholm ice cream w/3 different kinds of ice cream

Bornholmer Eis m/3 verschiedenen eissorten

Camembert Frites
kr. 89,-

med ristet rugbrød, solbær og æble

w/toasted rye bread w/blackcurrant and apple

m/getoastetem Roggenbrot m/ schwarzer Johannisbeere und Apfel

Passionsfrugt panna cotta m/skum
kr. 89,-

Passion fruit panna cotta w/foam

Passionsfrucht-Panna-Cotta

Frokost menukort

Aften menukort

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Forsæt med at handle
0