Aften menukort

Aften åbent tirsdag til Lørdag fra 17:00, køkkenet lukker kl. 20:00

Dagens ret

Tirsdag: Stegt flæsk
kr. 189,-

m/ persille sovs - ad libitum og hvide kartofler

Roast pork and parsley sauce - ad libitum w/white potatoes

Schweinebraten und Petersiliensauce - ad libitum m/weißen kartoffeln

Onsdag og torsdag: Plankebøf omkranset af kartoffelmos
179,-

Plank steak
hamburger surrounded by mashed potatoes and salad

Plankensteak
Hamburger, umgeben von Kartoffelpüree und Salat

Fredag: Wienerschnitzel
kr. 225,-

m/dreng, pomme saute og dampede ærter

Wienerschnitzel w/boy, pomme saute and steamed peas

Wienerschnitzel m/junge mit pommes frites und gedünsteten erbsen

Lørdag: Roasted Nights
kr. 285,-

m/hasselbagte kartofler, sovs og garniture (min. 2 personer)

Roasted Nights w/hazelnut baked potatoes, sauce and garnish (min. 2 pers.)

Gebratene Nights m/Haselnuss-Backkartoffeln, Sauce und Beilage (min. 2 Pers.)

Forret

Jordskokkesuppe med jordskokkechips
kr. 89,-

Jerusalem artichoke soup w/Jerusalem artichoke chips

Topinambur-Suppe m/Topinambur-Chips

Tarteletter
kr. 35,-

m/ høns i asparges og sprød kyllinge skind

Chicken and asparagus tartlets / Törtchen m/Huhn und Spargel

Kroketter med Confit de Canard m/dyppelse
kr. 75,-

Croquettes with Confit de Canard w/dipping sauce

Kroketten mit Confit de Canard m/Dip-Sauce

Tatar bits af oksemørbrad
kr. 118,-

Beef tenderloin tartare bits / Tartarstücke vom Rinderfilet

Gravet laks med rævesovs
kr. 95,-

Gravlax w/ fox sauce

Gravlax m/ Gänseleber-Sauce

Hovedret

Gratineret fisk m/kål, kartofler og rygeost skum
kr. 225,-

Fish au gratin w/Cabbage, potatoes w/smoked cheese foam

Überbackener Fisch m/Kraut, Kartoffeln m/geräucherter Käseschaum

Postens Mørbradgryde
kr. 179,-

m/ris og chutney

Postens Sirloin stew w/rice and chutney

Postens Lendenbraten m/Reis und Chutney

Andesteg med klassisk tilbehør
kr. 195,-

Roast duck w/classic side dishes

Entenbraten m/klassischen Beilagen

Risotto
kr. 179,-

m/årstidens grønt (vegetarisk)

Risotto w/seasonal vegetables (vegetarian)

Risotto m/ saisonalem gemüse (vegetarisch)

Entrecote
kr. 269,-

med jordskokker og løg. Vælg ml. peber eller brun sovs.

Entrecote w/Jerusalem artichokes and onions Choose between pepper or brown gravy

Entrecote m/Topinambur und Zwiebeln. Wählen Sie zwischen Pfeffer- oder braune sauce

Kalvelever
kr. 182,-

m/bløde løg, kartofler, surt og sovs

Calf's liver w/potatoes, mushroom sauce and garnish

Kalbsleber m/Kartoffeln, Pilzsauce und Beilage.

Dessert

Bananasplit
kr. 95,-

m/vaniljeis, flødeskum og frugt

Banana split w/vanilla ice cream w/whipped cream and fruit

Bananensplit m/vanilleeis, Schlagsahne und frucht

Kokkens trifli trylleri
kr. 119,-

m/creme og bær

Chef's trifle magic w/cream and berries

Trifle-Zauber des Chefs m/sahne und Beeren

Bornholmer is
kr. 89,-

m/3 forskellige slags is

Bornholm ice cream w/3 different kinds of ice cream

Bornholmer Eis m/3 verschiedenen eissorten

Risalamande m/kirsebærsauce
kr. 99,-

Risalamande w/cherry sauce

Risalamande m/ Kirschsauce

Lavakage
kr. 110,-

Lava cake - (liquid chocolate fandant)

Lavakuchen - (flüssige Schokolade)

Frokost menukort

Aften menukort

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Forsæt med at handle
0