Aften menukort

Aften åbent tirsdag til søndag fra 17:00, køkkenet lukker kl. 21:00

Forret

Lyn stegt tun med sesam

Lightly fried tuna / Leicht gebratener Thunfisch

 

kr. 129,-

Tarteletter med høns i asparges

Chicken and asparagus tartlets

Törtchen m/Huhn und Spargel

kr. 35,- pr. stk

Asparges og sauce mousseline m/rejer

Asparagus and mousseline sauce / Spargel und Mousseline-Sauce

kr. 149,-

Tatar bits af oksemørbrad

Beef tenderloin tartare bits  Tartarstücke vom Rinderfilet

kr. 115,-

Kartoffel-porre suppe m/bacon

Potato leek soup w/bacon  –  Kartoffel-Lauch-Suppe m/Speck

 

kr. 115,-

Hovedret

Gratineret fisk m/hummer sauce, kartofler og salat

Fish au gratin w/ lobster sauce, potatoes and salad 

Überbackener Fisch m/Hummersauce, Kartoffeln und Salat

 

kr. 225,-

Kalvelever

m/svampesovs, kartofler og grønt

Calf’s liver w/potatoes, mushroom sauce and garnish

Kalbsleber m/Kartoffeln, Pilzsauce und Beilage.

kr. 182,-

Postens Mørbradgryde

m/ris og mangochutney

Postens Sirloin stew w/rice and chutney

Postens Lendenbraten m/Reis und Chutney

kr. 179,-

Kylling m/asparges garniture, kartofler og sovs

Chicken w/ asparagus garnish, potatoes and gravy

 Hähnchen m/ Spargelbeilage, Kartoffeln und Soße

 

kr. 195,-

Entrecote m/bløde løg, stegte kartofler, peber og bearnaise

Entrecote w/ soft onions, roast potatoes, pepper and bearnaise

Entrecote m/ weichen Zwiebeln, Bratkartoffeln, Pfeffer und Bearnaise

 

kr. 269,-

Risotto m/årstidens grønt (vegetarisk)

Risotto w/seasonal vegetables (vegetarian)

Risotto m/ saisonalem gemüse (vegetarisch)

 

kr. 179,-

Stegt flæsk og persillesovs

Kun tirsdag

m/hvide kartofler

Roast pork and parsley sauce – ad libitum w/white potatoes

Schweinebraten und Petersiliensauce – ad libitum w/weißen kartoffeln

kr. 189,-

Braiserede Nakkefilet m/fyldt kartoffel og stege sky

Kun onsdag

Braised neck fillet w/ stuffed potato and gravy

Geschmortes Nackenfilet m/gefüllten Kartoffeln und Soße 

 

kr. 185,-

Halv rødspætte på ben m/persille sovs, hvide kartofler og salat

Kun torsdag

Half plaice on the bone w/ parsley sauce, white potatoes and salad

Halbe Scholle am Knochen m/ petersiliensauce, weißen kartoffeln und salat

 

kr. 199,-

Wienerschnitzel med dreng

Kun fredag

 m/pomme saute og dampede ærter

Wienerschnitzel w/boy, pomme saute and steamed peas

Wienerschnitzel m/junge mit Pommes frites und gedünsteten Erbsen 

kr. 225,-

Roasted Nights

Kun lørdag

m/hasselbagte kartofler, sovs og garniture (min. 2 personer)

Roasted Nights w/hazelnut baked potatoes, sauce and garnish (min. 2 persons)

GebratenNights m/Haselnuss-Backkartoffeln, Sauce und Beilage (min. 2 Personen)

kr. 264,-

Plankebøf m/hakkebøf, omkranset af kartoffelmos

Plank steak w/ minced beef, surrounded by mashed potatoes

Plankensteak m/ Rinderhackfleisch, umgeben von Kartoffelpüree

195,-

Dessert

Bananer split med vaniljeis

m/flødeskum og frugt

Banana split w/vanilla ice cream w/whipped cream and fruit

Bananensplit m/vanilleeis, Schlagsahne und frucht

kr. 95,-

Kokkens trifli trylleri

m/creme og bær

Chef’s trifle magic w/cream and berries

 Trifle-Zauber des Chefs m/Sahne und Beeren

kr. 115,-

Bornholmer is

m/3 forskellige slags is

Bornholm ice cream w/3 different kinds of ice cream

Bornholmer Eis  m/3 verschiedenen eissorten

kr. 89,-

Chokolademousse

m/bær og knas

Chocolate mousse w/berries and crunch

Mousse au Chocolat m/Beeren und Crunch

kr. 95,-

Rabarber Romanoff m/ flødeskum

Rhubarb Romanoff w/ whipped cream

 Rhabarber-Romanoff m/Schlagsahne   

 

kr. 97,-

Frokost menukort

Aften menukort

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Forsæt med at handle
0