PRISER

Alle priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms.

 

BETALING

Der kan betales med Dankort, VISA-Dankort, MasterCard og Visa Electron. Ved bestilling skal du indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets kontrolcifre. Vi opkræver ingen kortgebyrer.

 

SIKKERHED

Betalingssystemet, som vi benytter til onlinebestillinger, bruger sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer information mellem en internet-browser (kortindehaveren) og en internet-server (forretningen).

 

ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har købt en vare online, modtager du straks en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode samt en oversigt over det købte.
Pengene bliver trukket umiddelbart efter ordre afgivelse og online betaling.

 

FEJL OG MANGLER

Ved modtagelse af maden kontrolleres der straks for fejl, mangler eller eventuelt manglende retter, og evt. reklamation skal rettes straks og direkte til Postens spisehuz.
Postens spisehuz tilstræber, at hjemmesiden fungerer optimalt, men Postens spisehuz kan ikke garantere, at hjemmeside samt telefon- og mailsystemer til enhver tid er fejlfrit og i drift. Såfremt der opleves fejl- og driftsforstyrrelser, kan Postens spisehuz altid kontaktes på telefon 2751 0091 el. 4035 4890

 

FORTRYDELSESRET

Der er ikke fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven § 17, stk. 2, nr. 1. på mad og fødevarer fra tidspunktet for bekræftelse af bestillingen. Såfremt kunden måtte ønske stadig ikke at modtage det bestilte, kan vi stadig opkræve fuld betaling for det bestilte.

 

FIRMAOPLYSNINGER

Hovedvagtens Spisehuz
Lille Torv 18
3700 Rønne
Tel: 2751 0091
Mail: kontakt@spisehuz.dk

CVR-nr. 30315677

 

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Forsæt med at handle
0