Aftensmad takeaway
Aften åbent tirsdag til lørdag fra 18:00 til 21:00, køkkenet lukker kl. 20:00
Forret
Tarteletter med høns i asparges
35,00 kr.Kroketter med Confit de Canard m/dyppelse
99,00 kr.Rejecocktail
125,00 kr.Lyn stegt tun
139,00 kr.Stenbider rogn med cremefraiche
129,00 kr.
Hovedret
Tirsdag: Stegt flæsk og persillesovs
189,00 kr.Entrecote med garniture og løg
269,00 kr.Bagt Laks
259,00 kr.Kokkens Cog au vin
225,00 kr.Lammeculotte med glace og mos
185,00 kr.Kalvelever med bløde løg
182,00 kr.Postens Mørbradgryde
179,00 kr.Risotto med årstidens grønt
179,00 kr.Lørdag: Roasted Nights
285,00 kr.Torsdag: Braiserede svinekæber
185,00 kr.Onsdag: Plankebøf
179,00 kr.Fredag: Wienerschnitzel med dreng
225,00 kr.
Dessert
Kokkens trifli trylleri
125,00 kr.Gammeldaws Æblekage
75,00 kr.Camembert Frites
89,00 kr.